Dagje werken met…

Omdat wij zelf in de praktijk zien hoe goed het werkt om te kunnen sparren organiseren wij regelmatig een dagje werken met...

dagje werken met

Dagje werken met…

Als ondernemer maak ik graag gebruik van de talenten van andere ondernemers in mijn netwerk. Ik ben mij heel erg bewust van mijn kwaliteiten, maar weet ook wat mijn valkuilen zijn. Dus samen sta je sterker is ook zeker een uitdrukking die op ondernemers van toepassing is. Gelukkig heb ik door de jaren heen een ontzettend groot en veelzijdig netwerk om mij heen vergaard waardoor ik altijd wel een andere ondernemer weet voor een vraag die ik niet zelf kan oplossen.

Sinds begin 2019 heb ik de grootste mazzel om mijn kantooruren te delen met Ineke Swart-den Boer van Inique4U en schrijfster van het boek “Morgen doe ik het [anders]!”. Ineke en ik hebben beide zeer verschillende kwaliteiten en vullen elkaar daarom heel goed aan. Begin ik weer chaos te krijgen in mijn planning dan zorgt Ineke er weer voor dat zij mij helpt structuur aan te brengen in mijn werkzaamheden. Zij helpt mij om mijn focus te houden en in te zien hoe ik een realistische dagplanning maak. Wanneer daarnaast Ineke begint te kreunen en steunen over hoe ze iets moet doen in Google of Canva, kan ik het in een handomdraai voor haar oplossen. Ik denk mee met haar over haar marketing strategie en help haar door de wirwar van Google Analytics.

Regelaar en creatieveling

Dagje werken met Cloudtraffic en Inique4U

Ineke is een echte regelaar en ik ben een uitgesproken creatieveling (zie het blog van Ineke ‘1 voor allen en allen voor 1. Of toch niet…‘  voor meer uitleg over de ondernemerstypes).

Dit zie je ook terug in onze bureaus :). Daar waar Ineke elke avond haar bureau opgeruimd achterlaat, is mijn bureau een visueel beeld van creatieve gedachtekronkels.

Hoe trots was ik dan ook toen ik op een dag als laatste wegging en Ineke een foto stuurde dat ik mijn bureau had opgeruimd.

 

Ook een keer een dagje werken met…

Omdat wij zelf in de praktijk zien hoe goed het werkt om te kunnen sparren, gebruik te kunnen maken van elkaars kwaliteiten. Doen we jou als ondernemer een uniek aanbod!

Regelmatig bieden we op vrijdagochtend plaats aan maximaal 4 ondernemers om een dagje bij ons op kantoor te komen zitten van 9.30 – 12.30u. Je mag ons je vragen stellen op het gebied van officemanagement en online marketing en werkt ondertussen aan je bedrijf. Wie weet heb jij nog een goede tip die ons als ondernemer weer verder brengt.

‘Het dagje werken met…’ kost € 25,- en is op ons kantoor aan de Computerweg 1 te Amersfoort of het kantoor vin Deventer aan de Keulenstraat 9. Goed bereikbaar met auto (gratis parkeren).

We hebben maar 1 voorwaarde: je werkt deze dag AAN je eigen onderneming en niet IN je onderneming. Belangstelling? Stuur een e-mail naar info@cloudtraffic.nl.

Online Marketing
Previous reading
Heeft SEO nog wel zin?
Next reading
Online Marketing Strategie
×