Meer weten over de groei mogelijkheden voor jouw bedrijf? lees meer...

Partners

Samenwerken leidt tot de mooiste resultaten

Kwaliteit staat voorop, daarom werk ik alleen met partners die kwaliteit ook hoog in het vaandel hebben! Of het nou gaat om webdesignbureaus, ondernemerscoaches met andere specialisaties, SEO specialisten of tekstschrijvers. Graag werk ik met specialisten die hun klanten ook voorop zetten en die trots zijn op het werk wat ze afleveren.

Structuurcoach

Heb je nu hulp nodig om het straks beter te kunnen doen? Heb je moeite om je office taken te organiseren? Wil je iemand met kennis en ervaring jouw office taken laten organiseren? Neem dan contact op met Inique4U! Lees ook het boek "Morgen doe ik het [anders]" geschreven door Ineke Swart-den Boer voor de ondernemer die meer uit zijn dag wil halen.

Bedrijfsfotograaf

In de huidige digitale wereld is de eerste kennismaking met het gezicht achter een bedrijf enorm belangrijk. Bezoekers van een website zijn meestal visueel ingesteld en kiezen snel d.m.v. de fotografie of een bedrijf bij ze past. Een professioneel zakelijk portret en goede zakelijke foto’s zijn dan ook het visitekaartje van je bedrijf en mogen niet ontbreken! Door goede, professionele en ontspannen zakelijke foto’s zorgt zij ervoor dat je online zichtbaarheid groter wordt en je persoonlijkheid doorstraalt in je bedrijfsuitstraling. Cloudtraffic werkt graag samen met Sietsanne Fotografie voor het realiseren van zakelijk fotomateriaal voor haar klanten.

Ondernemerscoach

Een commerciële ondernemerscoach die kijkt wat bij jou en je bedrijf past. Om te kunnen groeien met je bedrijf moet je zichtbaar zijn in de markt. Verkoop-coaching helpt met praktische ondersteuning bij de zoektocht naar het onderscheidend vermogen, de pitch, verkooptechnieken, de ideale klanten en alles waar je als ondernemer tegenaan loopt.

Webdesigner

Al 11 jaar bouwen zij websites, webshops en platformen voor hun klanten! Hierbij houden zij rekening met design, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid. Ben je toe aan een (nieuwe) website? Dan helpt Frontrend je graag om jouw ideeën vorm te geven.

Social Media & Content Marketing

De Keijzer Online zijn een content marketing bureau met een voorliefde voor de online wereld. Tegenwoordig vragen vele ondernemers zich af ‘hoe moet ik mijn merk of bedrijf digitaal positioneren?’ De meeste ondernemers hebben hier een ‘vaag’ idee over, maar zij komen er al snel achter dat dit niet genoeg is. Bij de Keijzer Online weten zij als geen ander hoe jij als beste jouw bedrijf digitaal kan presenteren op online kanalen zoals Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat etc.

Maar hoe werkt dat in de praktijk

Picture of testimonial author
Renate van Cloudtraffic is begonnen als mijn business coach en ze is echt het beste dat me op zakelijk gebied is overkomen. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik met 25 euro advertentiekosten op Google een omzet van ruim 5000 euro heb gehaald. Ik heb een pubquiz bedrijf en toen in juli 2020 de Coronamaatregelen echt roet gooide in het eten van de evenementenbranche en mijn quizzen stuk voor stuk gecanceld werden, zorgde zij ervoor dat veel bedrijven mij wisten te vinden voor hun online teamuitje. Ook in de maanden erna bleven grote bedrijven en organisaties mij vinden door de Google ads; onder andere de ABN AMRO, het ministerie van Economische Zaken en klimaat, de universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam, Het Leids Universitair Medisch Centrum en de Belastingdienst. Door de juiste zoekwoorden in website en mijn ads te stoppen, vonden deze bedrijven en organisaties mij. Ik en mijn bedrijf willen niet meer zonder Renate. Samen hebben we ook de website van mijn andere bedrijf ontwikkeld. Zelf had ik geen idee hoe ik onder woorden moest brengen hoe de site eruit moest zien, maar zij voelde dit feilloos aan. De site is overzichtelijk, duidelijk en heeft precies de juiste sfeer. Mocht je dus op zoek zijn naar iemand die kan zorgen voor een veel hogere omzet, naar iemand die een praktisch advies geeft en samen met je aan de slag gaat of naar een fantastische business coach, dan hoef je dus niet meer verder te zoeken. Naast dat Renate een vakvrouw is op meerdere gebieden, heeft ze ook een hele warme persoonlijkheid en is erg fijn om mee samen te werken.
Rating: 5 stars
Sam van den Haak
Eigenaar Sam's Puibquiz
Picture of testimonial author
Renate is een inspirerende marketingcoach. Zij vraagt goed door naar je wensen en komt met creatieve ideeën, wat zorgt voor een prettige samenwerking. Een echte aanrader ook voor startende ondernemers.
Rating: 5 stars
Nelieke Komen
Eigenaar Nelieke Lifecoaching
Picture of testimonial author
Ik werk al vele jaren en met veel plezier met Renate samen. Haar online kennis is groot, en ze staat altijd klaar om je te helpen met raad en daad. Ook heeft ze mij al vele goede tips gegeven m.b.t. handige websites, of services. En daarnaast is het gewoon een heel leuk mens!
Rating: 5 stars
Berrique Willmott
Eigenaar KidZ ImpulZ & Marber Grill Wash
Picture of testimonial author
Renate is een enthousiaste coach met veel kennis van Google (Ads). Ze heeft me veel geleerd. Ze is ook prettig in de omgang en zorgt ervoor dat je snel een stuk verder raakt in je online marketing.
Rating: 4 stars
Judith Linders
Eigenaar Linders Fotografie