Visual Branding Coach Traject voor ondernemers

Ontdek het Visual Branding Coach Traject, speciaal ontworpen voor ondernemers zoals jij. Als ondernemer die zijn kennis aanbiedt, ben jij het product dat je verkoopt. Jouw expertise, ervaring en de sympathie die je opwekt, spelen een cruciale rol in dit proces.

Maar hoe laat je bezoekers kennismaken met wie je echt bent wanneer ze je website bezoeken? Het antwoord is simpel: met een slimme onlinemarketing strategie gecombineerd met impactvolle foto's die de essentie weergeven van waar jouw ideale klant naar op zoek is!

Wanneer bezoekers jouw website betreden, willen ze jou écht leren kennen. Daarom hebben we een slimme online marketingstrategie ontwikkeld, gecombineerd met impactvolle foto's die de essentie weergeven van waar jouw ideale klant naar op zoek is. Samen met Sietsanne Fotografie bieden we jou:

 • Online zichtbaarheid en branding
 • Krachtig beeldmateriaal dat jouw verhaal vertelt
 • Een duidelijk groeibeeld voor jouw bedrijf
 • Website, online kanalen en beeldmateriaal afgestemd op jouw merkwaarden en ideale klant

Met onze gecombineerde expertise en passie voor visuele branding helpen we jou om de juiste indruk achter te laten en je doelgroep te bereiken.

 

Wil je een keer sparren om te kijken wat een visual branding coach voor de groei van jouw bedrijf kan betekenen?

En hoe ziet zo'n visual branding traject er dan uit?

Tijdens het traject nemen Sietsanne en ik je stap voor stap mee. We beginnen bij de basis en kijken eerst welke onderdelen jouw bedrijf nodig heeft! Samen gaan we aan de slag met de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Gedurende het traject gaan we in ieder geval de volgende onderwerpen behandelen:

 • bepaal jouw merkwaarden en wie is je ideale klant
 • waar is jouw klant naar op zoek en hoe maken we foto's die hierop aansluiten
 • een moodboard waarin we je verwachtingen en doelen visualiseren als voorbereiding op de fotoshoot
 • hoe is jouw online vindbaarheid en hoe vergroot je die?
 • hoe optimaliseer je jouw website voor een betere vindbaarheid in Google
 • hoe presenteer je jezelf op jouw online kanalen?
 • hoe haal je meer uit je websitebezoeken?
 • een fotoshoot met profielfoto's
 • een fotoshoot op locatie

Het resultaat na de Visual Branding Coach Traject

Na dit visual branding traject heb je inzicht in de groeimogelijkheden van jouw online zichtbaarheid. Weet je welke online tools je moet inzetten om jouw onderneming te laten groeien. Heb je keisterk beeldmateriaal die je op elk online kanaal kan gebruiken. Ken je de potentie van jouw  Social Mediakanalen en weet je welke online marketing onderdelen jij in moet zetten om deze zo goed mogelijk te laten renderen.

startversneller coach resultaat

Kom jij in aanmerking voor een startversneller coach subsidie?

Ben je starter in de provincie Gelderland of Overijssel? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een couchingsvoucher van De Startversneller? Hiermee ontvang je van jouw provincie € 1000 om het visual branding traject mede te financieren.

Een Visual Branding Coach Traject? Maar hoe werkt dat in de praktijk?

Picture of testimonial author
Renate van Cloudtraffic is begonnen als mijn business coach en ze is echt het beste dat me op zakelijk gebied is overkomen. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik met 25 euro advertentiekosten op Google een omzet van ruim 5000 euro heb gehaald. Ik heb een pubquiz bedrijf en toen in juli 2020 de Coronamaatregelen echt roet gooide in het eten van de evenementenbranche en mijn quizzen stuk voor stuk gecanceld werden, zorgde zij ervoor dat veel bedrijven mij wisten te vinden voor hun online teamuitje. Ook in de maanden erna bleven grote bedrijven en organisaties mij vinden door de Google ads; onder andere de ABN AMRO, het ministerie van Economische Zaken en klimaat, de universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam, Het Leids Universitair Medisch Centrum en de Belastingdienst. Door de juiste zoekwoorden in website en mijn ads te stoppen, vonden deze bedrijven en organisaties mij. Ik en mijn bedrijf willen niet meer zonder Renate. Samen hebben we ook de website van mijn andere bedrijf ontwikkeld. Zelf had ik geen idee hoe ik onder woorden moest brengen hoe de site eruit moest zien, maar zij voelde dit feilloos aan. De site is overzichtelijk, duidelijk en heeft precies de juiste sfeer. Mocht je dus op zoek zijn naar iemand die kan zorgen voor een veel hogere omzet, naar iemand die een praktisch advies geeft en samen met je aan de slag gaat of naar een fantastische business coach, dan hoef je dus niet meer verder te zoeken. Naast dat Renate een vakvrouw is op meerdere gebieden, heeft ze ook een hele warme persoonlijkheid en is erg fijn om mee samen te werken.
Rating: 5 stars
Sam van den Haak
Eigenaar Sam's Puibquiz
Picture of testimonial author
Renate is een inspirerende marketingcoach. Zij vraagt goed door naar je wensen en komt met creatieve ideeën, wat zorgt voor een prettige samenwerking. Een echte aanrader ook voor startende ondernemers.
Rating: 5 stars
Nelieke Komen
Eigenaar Nelieke Lifecoaching
Picture of testimonial author
De afspraken met Renate waren online, maar heel persoonlijk en positief. Met een brede lach, veel enthousiasme en vooral veel kennis heeft Renate mij op weg geholpen. Erg blij hier mee, bedankt!
Rating: 5 stars
Rosa van den Groenendaal
Greens Health Coaching
Picture of testimonial author
Renate is een enthousiaste coach met veel kennis van Google (Ads). Ze heeft me veel geleerd. Ze is ook prettig in de omgang en zorgt ervoor dat je snel een stuk verder raakt in je online marketing.
Rating: 4 stars
Judith Linders
Eigenaar Linders Fotografie

De gezichten achter dit ijzersterke visual branding coach team

Online marketing businesscoach Renate Termaat
Visual Branding Coach en Fotograaf Sietsanne Scheppink

Meer over Renate    Meer over Sietsanne

Visual Branding traject