Exportadvies

Ontdek welke mogelijkheden er voor jouw bedrijf zijn in het buitenland.

Jij hebt inmiddels al een mooi lopend bedrijf. Je merkt dat de grenzen steeds meer vervagen en vraagt je af of er ook mogelijkheden voor jouw bedrijf liggen in het buitenland. Of je nu een online webshop hebt of een specifieke dienst hebt, exportmogelijkheden zijn er meestal in overvloed.

Maar hoe kom je erachter welke landen er interessant zijn voor jouw product of dienst. En hoe vind je vervolgens klanten in die landen.

Met exportadvies kunnen wij samen kijken welke mogelijkheden er voor jou in welke landen liggen. We kijken naar de vraag binnen het doelland en samen maken we een plan om stappen te zetten voor jouw entree in dat land.

Wil je een keer sparren om te kijken wat ik als exportcoach voor de groei van jouw bedrijf kan betekenen?

Exportadvies met behulp van exportsubsidie

 

SIB Coaching is onderdeel van de regeling Support International Business (SIB) van het RVO (Rijksdienst voor ondernemend Nederland). Met deze exportsubsidie kun je in sommige gevallen een vergoeding krijgen wanneer je een exportcoach inschakelt.

De subsidie bedraagt 50% van de kosten, tot een maximum van € 1.000.

Als exportcoach kun je de exportsubsidie inzetten om een coach in te schakelen.

Maar hoe werkt dat in de praktijk

Picture of testimonial author
Renate van Cloudtraffic is begonnen als mijn business coach en ze is echt het beste dat me op zakelijk gebied is overkomen. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik met 25 euro advertentiekosten op Google een omzet van ruim 5000 euro heb gehaald. Ik heb een pubquiz bedrijf en toen in juli 2020 de Coronamaatregelen echt roet gooide in het eten van de evenementenbranche en mijn quizzen stuk voor stuk gecanceld werden, zorgde zij ervoor dat veel bedrijven mij wisten te vinden voor hun online teamuitje. Ook in de maanden erna bleven grote bedrijven en organisaties mij vinden door de Google ads; onder andere de ABN AMRO, het ministerie van Economische Zaken en klimaat, de universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam, Het Leids Universitair Medisch Centrum en de Belastingdienst. Door de juiste zoekwoorden in website en mijn ads te stoppen, vonden deze bedrijven en organisaties mij. Ik en mijn bedrijf willen niet meer zonder Renate. Samen hebben we ook de website van mijn andere bedrijf ontwikkeld. Zelf had ik geen idee hoe ik onder woorden moest brengen hoe de site eruit moest zien, maar zij voelde dit feilloos aan. De site is overzichtelijk, duidelijk en heeft precies de juiste sfeer. Mocht je dus op zoek zijn naar iemand die kan zorgen voor een veel hogere omzet, naar iemand die een praktisch advies geeft en samen met je aan de slag gaat of naar een fantastische business coach, dan hoef je dus niet meer verder te zoeken. Naast dat Renate een vakvrouw is op meerdere gebieden, heeft ze ook een hele warme persoonlijkheid en is erg fijn om mee samen te werken.
Rating: 5 stars
Sam van den Haak
Eigenaar Sam's Puibquiz
Picture of testimonial author
Renate is een inspirerende marketingcoach. Zij vraagt goed door naar je wensen en komt met creatieve ideeën, wat zorgt voor een prettige samenwerking. Een echte aanrader ook voor startende ondernemers.
Rating: 5 stars
Nelieke Komen
Eigenaar Nelieke Lifecoaching
Picture of testimonial author
Ik werk al vele jaren en met veel plezier met Renate samen. Haar online kennis is groot, en ze staat altijd klaar om je te helpen met raad en daad. Ook heeft ze mij al vele goede tips gegeven m.b.t. handige websites, of services. En daarnaast is het gewoon een heel leuk mens!
Rating: 5 stars
Berrique Willmott
Eigenaar KidZ ImpulZ & Marber Grill Wash
Picture of testimonial author
Renate is een enthousiaste coach met veel kennis van Google (Ads). Ze heeft me veel geleerd. Ze is ook prettig in de omgang en zorgt ervoor dat je snel een stuk verder raakt in je online marketing.
Rating: 4 stars
Judith Linders
Eigenaar Linders Fotografie