Online marketingcoach voor ondernemers

Zet samen praktische stappen naar een groter online zichtbaarheid.

Ben jij net begonnen met je eigen bedrijf of al even bezig? Wil het nog niet helemaal lukken met je online vindbaarheid en ben je het zat om honderden euro's weg te gooien aan dure bureaus die maar met termen blijven smijten?

Komen onderstaande vragen vaak boven drijven?

 • is mijn website goed genoeg?
 • is mijn SEO (vindbaarheid) op orde?
 • wat moet ik met social media?
 • waar zit mijn ideale klant?
 • hoe gaat mijn ideale klant mij vinden?
 • moet ik nieuwsbrieven versturen?
 • is adverteren op Google echt zo duur?
 • wat is Google Analytics, Google Mijn Bedrijf en Google Search Console eigenlijk?

De termen vliegen je om de oren en je weet niet zo goed waar je moet beginnen of wat het meest belangrijk is. Maar je moet er wel iets mee, want jouw ideale klant vindt jou niet vanzelf!

Tijdens het online marketing coach traject neem ik je stap voor stap mee. We beginnen bij de basis en kijken eerst welke online marketing onderdelen jouw bedrijf nodig heeft! Samen gaan we aan de slag met de online zichtbaarheid van jouw bedrijf!

Wil je een keer sparren om te kijken wat ik als online marketingcoach voor de groei van jouw bedrijf kan betekenen?

Hoe ziet het Online Marketingcoach Traject eruit?

Wij gaan samen aan de slag met de online zichtbaar van jouw bedrijf. Met een betere online zichtbaarheid bereik je meer klanten die tot jouw doelgroep behoren. We hebben in totaal 6 sessies van ieder 2 uur. De sessies vinden in overleg plaats: online of op het kantoor van Cloudtraffic in Deventer.

Gedurende het traject gaan we in ieder geval de volgende onderwerpen behandelen:

 • wat zijn jouw merkwaarden?
 • wie is je lievelingsklant?
 • welke diensten bied je aan en hoe sluiten deze aan bij je doelgroep?
 • wie zijn jouw concurrenten en hoe onderscheid je jezelf?
 • hoe is jouw online vindbaarheid in de regio en landelijk en hoe vergroot je die?
 • hoe presenteer je jezelf op jouw online kanalen?
 • hoe haal je meer uit je websitebezoeken?
 • hoe analyseer je je websitedata en anticipeer je daarop?
 • welke social mediakanalen zet je in bij welke doelgroep?
 • Hoe kun je ai inzetten voor jouw online zichtbaarheid

Het resultaat na het Online Marketingcoach traject

Jouw ondernemersvaardigheden op het gebied van online zichtbaarheid en klantwerving zijn verbeterd. Je weet welke online tools je moet inzetten om jouw onderneming te laten groeien. Alle termen schrikken je niet meer af en je weet heel goed hoe je de "gouden beloftes" van marketingbureaus pareert. 

Je kunt de data van je online kanalen analyseren en verhoogt daarmee jouw online zichtbaarheid. Je weet in welke mate online marketing een onlosmakelijk onderdeel is van jouw onderneming en zet dit op een financieel gezonde en effectieve manier in.

startversneller coach resultaat

Kom jij in aanmerking voor een startversneller coach subsidie?

Ben je starter in de provincie Gelderland of Overijssel? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een couchingsvoucher van De Startversneller.

Een Online marketingcoach? Maar hoe werkt dat in de praktijk?

Picture of testimonial author
Renate van Cloudtraffic is begonnen als mijn online marketingcoach en ze is echt het beste dat me op zakelijk gebied is overkomen. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik met 25 euro advertentiekosten op Google een omzet van ruim 5000 euro heb gehaald. Ik heb een pubquiz bedrijf en toen in juli 2020 de Coronamaatregelen echt roet gooide in het eten van de evenementenbranche en mijn quizzen stuk voor stuk gecanceld werden, zorgde zij ervoor dat veel bedrijven mij wisten te vinden voor hun online teamuitje. Ook in de maanden erna bleven grote bedrijven en organisaties mij vinden door de Google ads; onder andere de ABN AMRO, het ministerie van Economische Zaken en klimaat, de universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam, Het Leids Universitair Medisch Centrum en de Belastingdienst. Door de juiste zoekwoorden in website en mijn ads te stoppen, vonden deze bedrijven en organisaties mij. Ik en mijn bedrijf willen niet meer zonder Renate. Samen hebben we ook de website van mijn andere bedrijf ontwikkeld. Zelf had ik geen idee hoe ik onder woorden moest brengen hoe de site eruit moest zien, maar zij voelde dit feilloos aan. De site is overzichtelijk, duidelijk en heeft precies de juiste sfeer. Mocht je dus op zoek zijn naar iemand die kan zorgen voor een veel hogere omzet, naar iemand die een praktisch advies geeft en samen met je aan de slag gaat of naar een fantastische business coach, dan hoef je dus niet meer verder te zoeken. Naast dat Renate een vakvrouw is op meerdere gebieden, heeft ze ook een hele warme persoonlijkheid en is erg fijn om mee samen te werken.
Rating: 5 stars
Sam van den Haak
Eigenaar Sam's Puibquiz
Picture of testimonial author
Renate is een inspirerende marketingcoach. Zij vraagt goed door naar je wensen en komt met creatieve ideeën, wat zorgt voor een prettige samenwerking. Een echte aanrader ook voor startende ondernemers.
Rating: 5 stars
Nelieke Komen
Eigenaar Nelieke Lifecoaching
Picture of testimonial author
De afspraken met Renate waren online, maar heel persoonlijk en positief. Met een brede lach, veel enthousiasme en vooral veel kennis heeft Renate mij op weg geholpen. Erg blij hier mee, bedankt!
Rating: 5 stars
Rosa van den Groenendaal
Greens Health Coaching
Picture of testimonial author
Renate is een enthousiaste coach met veel kennis van Google (Ads). Ze heeft me veel geleerd. Ze is ook prettig in de omgang en zorgt ervoor dat je snel een stuk verder raakt in je online marketing.
Rating: 4 stars
Judith Linders
Eigenaar Linders Fotografie
Online marketingcoach deventer zwolle apeldoorn arnhem amersfoort harderwijk Cloudtraffic Renate

Het gezicht achter Cloudtraffic

Online marketingcoach Renate Termaat

"Het mogen samenwerken met gedreven ondernemers die hart hebben voor hun bedrijf is voor mij elke dag weer een feestje"