Renate is een inspirerende marketingcoach. Zij vraagt goed door naar je wensen en komt met creatieve ideeën, wat zorgt voor een prettige samenwerking. Een echte aanrader ook voor startende ondernemers.
Nelieke Komen
Nelieke Life Coaching

Het gezicht achter Cloudtraffic

Renate Termaat

Met een achtergrond in de financiële dienstverlening en werving & selectiebranche heeft Marketing & Sales altijd in mijn bloed gezeten. Maar ik bleef altijd op zoek naar meer uitdaging, vernieuwing en kennis.

Sinds ik in 2009 als mede eigenaar van OOSEOO als Online Marketing specialist aan de slag ben gegaan is elke dag weer anders. In 2011 heb ik Cloudtraffic opgestart met het idee om meer samen te werken met ondernemers. Vooral het sparren met deze ondernemers geeft mij de creatieve flow, uitdaging en vernieuwing die ik zelf zoek. Inmiddels heb ik kennis van zoveel verschillende producten en diensten (die van mijn klanten) en dit breidt zich nog dagelijks uit.  Wat ik belangrijk vind is dat ik zelf affiniteit met een product of dienst heb, dit in combinatie met een goede samenwerking met mijn klant leidt altijd tot de meest succesvolle marketingstrategieën!

De online wereld veranderd bijna dagelijks. Google en andere online kanalen vernieuwen en veranderen vaak, het blijft altijd een uitdaging om steeds voor mijn klanten de best mogelijke resultaten te kunnen halen. Een uitdaging die ik maar al te graag aan wil gaan.

Ik zie keer op keer weer dat je geen zakken vol geld nodig hebt om online kanalen, zoals Google Ads, Bing, Facebook, Affiliate Marketing en meer in te zetten om daar rendement uit te halen. Focus op de dienst, het product of de regio is zo belangrijk wanneer je winstgevende resultaten wil halen op jouw online marketing activiteiten.

Naast eigenaar van Cloudtraffic:

 • ben ik moeder van een dochter van 9
 • rijd ik graag paard
 • ben ik bestuurslid bij FemX ondernemersnetwerk
 • zit ik in een mastermind groep met Ineke Swart-den Boer en Adinda Keizer
 • ben ik geboren en getogen keientrekker
 • kan ik goed koken en hou ik van lekker eten
 • ga ik graag op vakantie naar Amerika of Griekenland
 • ben ik stiekem gek op Amerikaanse pretparken
 • ben ik coach bij de Startversneller
 • lust ik geen wijn of bier
 • schrijf ik blogs voor de website www.ikonderneemhet.nl
Renate TermaatHet mogen samenwerken met gedreven ondernemers die passie hebben voor hun product of dienst is voor mij elke dag weer een feestje
Renate Termaat

Cloudtraffic Online Marketing Amersfoort

Is een sparringpartner voor ondernemers op het gebied van online marketing, design, e-commerce, e-mailmarketing en strategie. U neemt bij ons geen abonnementen af maar oplossingen. Het is net alsof u uw eigen marketingafdeling heeft!

Google Partner Amersfoort

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Cloudtraffic

Computerweg 1
3821 AA Amersfoort

tel: 033 208 90 18
email: info@cloudtraffic.nl