Het gezicht achter Cloudtraffic

Renate Termaat

Met een achtergrond in de financiële dienstverlening en werving & selectiebranche heeft Marketing & Sales altijd in mijn bloed gezeten. Maar ik bleef altijd op zoek naar meer uitdaging, vernieuwing en kennis.

Sinds ik in 2009 als mede-eigenaar van een groot online marketingbureau in Amersfoort aan de slag ben gegaan is elke dag weer anders. In 2011 heb ik Cloudtraffic opgestart met het idee om meer samen te werken met ondernemers. Vooral het sparren met deze ondernemers geeft mij de creatieve flow, uitdaging en vernieuwing die ik zelf zoek. Inmiddels heb ik kennis van zoveel verschillende producten en diensten (die van mijn klanten) en dit breidt zich nog dagelijks uit.  Wat ik belangrijk vind is dat ik zelf affiniteit met een product of dienst heb, dit in combinatie met een goede samenwerking met mijn klant leidt altijd tot de meest succesvolle marketingstrategieën!

Blijf bij met alle veranderingen online

De online wereld veranderd bijna dagelijks. Google en andere online kanalen vernieuwen en veranderen vaak, het blijft altijd een uitdaging om steeds voor mijn klanten de best mogelijke resultaten te kunnen halen. Een uitdaging die ik maar al te graag aan wil gaan.

Ik zie keer op keer weer dat je geen zakken vol geld nodig hebt om online kanalen, zoals Google Ads, Bing, Facebook, Affiliate Marketing en meer in te zetten om daar rendement uit te halen. Focus op de dienst, het product of de regio is zo belangrijk wanneer je winstgevende resultaten wil halen op jouw online marketing activiteiten.

Meer initiatieven om ondernemers verder te helpen

Ik ben online marketing ondernemerscoach voor ondernemers op het gebied van leadgeneratie en omzetgroei via kanalen zoals websites, nieuwsbrieven en sociale media. Ik coach al meer dan 12 jaar ondernemers om hun online zichtbaarheid en succes te vergroten. Dit geldt zowel voor grote en kleine webshops als bedrijven die online hun diensten aanbieden. Naast mijn eigen bedrijf ben ik ook gecertificeerd BLOEI coach, gecertificeerde coach bij De Startversneller in Gelderland en Overijssel en ben ik mede-initiatiefnemer van Groei met je Bedrijf en Toekomstkracht.

BLOEI Coach

Renate Termaat BLOEI CoachDit jaar heb ik met succes de coach opleiding van BLOEI afgerond. Als online marketing coach heb ik door BLOEI nog meer handvaten gekregen om mijn coachklanten te helpen. Vooral de methodiek en het Vindjeklantspel Merkwaarden zijn waardevolle aanvullingen die niet mogen ontbreken in een coachingstraject.

Gecertificeerde BLOEI coaches werken met de Vindjeklant-aanpak en hebben ieder hun eigen expertise.
Schakel een BLOEIcoach in als je:

 • klanten wilt werven
 • online zichtbaar wilt zijn
 • een stevig fundament wilt als ondernemer
 • hulp nodig hebt bij pitchen
 • wilt weten hoe en waar je kunt gaan netwerken

Het uitgangspunt is jouw praktijksituatie!

Door de Vindjeklant-aanpak leer je wat je onderscheidend vermogen is, wie je ideale klant is en hoe je deze kunt aanspreken. Daarna (als de basis staat) ga je samen aan de slag om jouw bedrijf te laten groeien. Je kunt een BLOEIcoach ook als sparringpartner inschakelen. Klantgericht-denken is een typische eigenschap van alle BLOEIcoaches.

Naast eigenaar van Cloudtraffic:

 • ben ik moeder van een dochter van 11
 • rijd ik graag paard
 • woon ik in Olst
 • zit ik in een mastermind groep met Ineke Swart-den Boer en Adinda Keizer
 • ben ik geboren en getogen keientrekker
 • kan ik goed koken en hou ik van lekker eten
 • ga ik graag op vakantie naar Amerika of Griekenland
 • ben ik stiekem gek op Amerikaanse pretparken
 • ben ik coach bij de Startversneller
 • ben ik gecertificeerd BLOEI coach
 • ben ik mede-initiatiefnemer bij Groei met je Bedrijf en Toekomstkracht
 • lust ik geen wijn of bier
 • heb ik een hekel aan kamperen
 • schrijf ik blogs voor de website www.ikonderneemhet.nl
Online Marketing Business coach renate termaat

Wat klanten zeggen over Renate

Picture of testimonial author
De afspraken met Renate waren online, maar heel persoonlijk en positief. Met een brede lach, veel enthousiasme en vooral veel kennis heeft Renate mij op weg geholpen. Erg blij hier mee, bedankt!
Rating: 4 stars
Rosa van den Groenendaal
Greens Health Coaching
Picture of testimonial author
Ik werk al een tijdje met Renate samen. Ze heeft snel door wie je bent en waar je voorstaat, hierdoor speelt goed op in en geeft advies en een wereld van maketing gaat voor mij open. Renate heeft mijn site vernieuwd en ben ik goed vindtbaar geworden. Verder helpt ze je om zelf aan de slag te gaan online met handige tips en tools om makkelijker en sneller online te werken.
Rating: 5 stars
Evelien Griffioen
Eigenaar PraktijkMani
Picture of testimonial author
Ik werk al vele jaren en met veel plezier met Renate samen. Haar online kennis is groot, en ze staat altijd klaar om je te helpen met raad en daad. Ook heeft ze mij al vele goede tips gegeven m.b.t. handige websites, of services. En daarnaast is het gewoon een heel leuk mens!
Rating: 5 stars
Berrique Willmott
Eigenaar KidZ ImpulZ & Marber Grill Wash
Picture of testimonial author
Renate van Cloudtraffic is begonnen als mijn business coach en ze is echt het beste dat me op zakelijk gebied is overkomen. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik met 25 euro advertentiekosten op Google een omzet van ruim 5000 euro heb gehaald. Ik heb een pubquiz bedrijf en toen in juli 2020 de Coronamaatregelen echt roet gooide in het eten van de evenementenbranche en mijn quizzen stuk voor stuk gecanceld werden, zorgde zij ervoor dat veel bedrijven mij wisten te vinden voor hun online teamuitje. Ook in de maanden erna bleven grote bedrijven en organisaties mij vinden door de Google ads; onder andere de ABN AMRO, het ministerie van Economische Zaken en klimaat, de universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam, Het Leids Universitair Medisch Centrum en de Belastingdienst. Door de juiste zoekwoorden in website en mijn ads te stoppen, vonden deze bedrijven en organisaties mij. Ik en mijn bedrijf willen niet meer zonder Renate. Samen hebben we ook de website van mijn andere bedrijf ontwikkeld. Zelf had ik geen idee hoe ik onder woorden moest brengen hoe de site eruit moest zien, maar zij voelde dit feilloos aan. De site is overzichtelijk, duidelijk en heeft precies de juiste sfeer. Mocht je dus op zoek zijn naar iemand die kan zorgen voor een veel hogere omzet, naar iemand die een praktisch advies geeft en samen met je aan de slag gaat of naar een fantastische business coach, dan hoef je dus niet meer verder te zoeken. Naast dat Renate een vakvrouw is op meerdere gebieden, heeft ze ook een hele warme persoonlijkheid en is erg fijn om mee samen te werken.
Rating: 5 stars
Sam van den Haak
Eigenaar Sam's Puibquiz