Meer weten over Online Marketing Business Coach Renate Termaat?

Online marketing voor meer groei

Waar begin je? Bij een Online Marketing Business Coach natuurlijk!

Na de start van jouw bedrijf ben je succesvol geworden in jouw vakgebied. Inmiddels heb je het gevoel dat je als ondernemer een alleskunner moet zijn. Boekhouding, sales, marketing, ontwerp, officetaken en nog meer van al die randzaken. Toch blijven er vragen in je hoofd rondvliegen:

 • is mijn website goed genoeg?
 • is mijn SEO (vindbaarheid) op orde?
 • wat moet ik met social media?
 • waar kan ik groeien met mijn bedrijf?
 • hoe gaat mijn ideale klant mij vinden?
 • moet ik nieuwsbrieven versturen?
 • is adverteren op Google echt zo duur?
 • wat is Google Analytics, Google mijn bedrijf en Google search console eigenlijk?

De termen vliegen je om de oren en je weet niet zo goed waar je moet beginnen of wat het meest belangrijk is. Maar je moet er wel iets mee, want jouw ideale klant vind jou niet vanzelf, toch?

Tijdens het online marketing business coach traject neem ik je stap voor stap mee. We beginnen bij de basis en kijken eerst welke online marketing onderdelen jouw bedrijf nodig heeft om die groei te realiseren! Samen gaan we aan de slag voor een betere online zichtbaarheid voor jouw bedrijf!

Wil je een keer sparren om te kijken wat ik als online marketing business coach voor de groei van jouw bedrijf kan betekenen?

Hoe ziet het Online Marketing Business Coach Traject eruit?

Wij gaan samen aan de slag om jouw bedrijf online zichtbaar te maken in zoekmachines en op Social Media kanalen. Met een betere online zichtbaarheid bereik je meer klanten die tot jouw doelgroep behoren. We hebben in totaal vijf sessies van ieder twee uur. De gesprekken vinden in overleg plaats online of op het kantoor van Cloudtraffic in Deventer.

Gedurende het traject gaan we in ieder geval de volgende onderwerpen behandelen:

 • Wat zijn jouw merkwaarden
 • Wie is je ideale klant
 • Welke diensten bied je aan en hoe sluiten deze aan bij je doelgroep
 • Wie zijn jouw concurrenten en hoe onderscheidt je jezelf
 • Hoe is jouw online vindbaarheid in de regio en hoe vergroot je die
 • Hoe presenteer je jezelf op jouw online kanalen
 • Conversieoptimalisatie technieken (hoe haal je meer uit je websitebezoeken)
 • Hoe analyseer je je websitedata en anticipeer je daarop
 • Welke Social Media kanalen zet je in bij welke doelgroep

Het resultaat na het Online Marketing Business coach traject

Het resultaat is dat jouw ondernemersvaardigheden op het gebied van online zichtbaarheid en klantwerving worden verbeterd. Je weet welke online tools je moet inzetten om jouw onderneming te laten groeien. Alle termen schrikken je niet meer af en je weet heel goed hoe je de "Gouden beloftes" van marketingbureaus kunt pareren. 

Je leert hoe je de data van je online kanalen kunt analyseren en hiermee jouw online zichtbaarheid kunt verhogen. Daarnaast leer in welke mate online marketing een onlosmakelijk onderdeel is van jouw onderneming en hoe je dit op een financieel gezonde en effectieve manier kunt inzetten.

Business coach online marketing deventer

Online Marketing Business Coach

Kom jij mischien in aanmerking voor subsidie voor een startversneller coach?

Ben je minder dan 5 jaar geleden ingeschreven als ondernemer in de provincie Gelderland of Overijssel? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een couchingsvoucher van De Startversneller?

Een Online marketing Business coach? Maar hoe werkt dat in de praktijk?

Picture of testimonial author
Renate van Cloudtraffic is begonnen als mijn business coach en ze is echt het beste dat me op zakelijk gebied is overkomen. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik met 25 euro advertentiekosten op Google een omzet van ruim 5000 euro heb gehaald. Ik heb een pubquiz bedrijf en toen in juli 2020 de Coronamaatregelen echt roet gooide in het eten van de evenementenbranche en mijn quizzen stuk voor stuk gecanceld werden, zorgde zij ervoor dat veel bedrijven mij wisten te vinden voor hun online teamuitje. Ook in de maanden erna bleven grote bedrijven en organisaties mij vinden door de Google ads; onder andere de ABN AMRO, het ministerie van Economische Zaken en klimaat, de universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam, Het Leids Universitair Medisch Centrum en de Belastingdienst. Door de juiste zoekwoorden in website en mijn ads te stoppen, vonden deze bedrijven en organisaties mij. Ik en mijn bedrijf willen niet meer zonder Renate. Samen hebben we ook de website van mijn andere bedrijf ontwikkeld. Zelf had ik geen idee hoe ik onder woorden moest brengen hoe de site eruit moest zien, maar zij voelde dit feilloos aan. De site is overzichtelijk, duidelijk en heeft precies de juiste sfeer. Mocht je dus op zoek zijn naar iemand die kan zorgen voor een veel hogere omzet, naar iemand die een praktisch advies geeft en samen met je aan de slag gaat of naar een fantastische business coach, dan hoef je dus niet meer verder te zoeken. Naast dat Renate een vakvrouw is op meerdere gebieden, heeft ze ook een hele warme persoonlijkheid en is erg fijn om mee samen te werken.
Rating: 5 stars
Sam van den Haak
Eigenaar Sam's Puibquiz
Picture of testimonial author
Renate is een inspirerende marketingcoach. Zij vraagt goed door naar je wensen en komt met creatieve ideeën, wat zorgt voor een prettige samenwerking. Een echte aanrader ook voor startende ondernemers.
Rating: 5 stars
Nelieke Komen
Eigenaar Nelieke Lifecoaching
Picture of testimonial author
De afspraken met Renate waren online, maar heel persoonlijk en positief. Met een brede lach, veel enthousiasme en vooral veel kennis heeft Renate mij op weg geholpen. Erg blij hier mee, bedankt!
Rating: 5 stars
Rosa van den Groenendaal
Greens Health Coaching
Picture of testimonial author
Renate is een enthousiaste coach met veel kennis van Google (Ads). Ze heeft me veel geleerd. Ze is ook prettig in de omgang en zorgt ervoor dat je snel een stuk verder raakt in je online marketing.
Rating: 4 stars
Judith Linders
Eigenaar Linders Fotografie

Het gezicht achter Cloudtraffic

Online marketing business coach Renate Termaat

"Het mogen samenwerken met gedreven ondernemers die hart hebben voor hun bedrijf is voor mij elke dag weer een feestje"

Meer over Renate

Online Marketing Business Coach Renate Termaat

Cloudtraffic Online Marketing Business Coach is Google Partner en heeft derhalve ook toegang tot meerdere promoties en supportkanalen