Online marketing Strategie voor ondernemers

Hoe haal je meer uit je online kanalen?

  • vinden jouw klanten wel de juiste informatie op de website?
  • krijgt jouw website wel voldoende bezoekers die tot klanten leiden?
  • word je wel gevonden door de juiste doelgroep?
  • en nog belangrijker met welke “zoektermen” word je gevonden?
  • hoe bekend is jouw bedrijfsnaam in de regio?
  • zijn al jouw online-uitingen wel toegespitst op jouw ideale klant?

Zijn dit vragen die ook bij jou spelen? Dan is een online marketing strategie sessie de eerste stap naar het verhogen van je online zichtbaarheid.

Ik kijk met een frisse blik, 14 jaar aan ervaring en een nieuw paar ogen naar jouw bedrijf en online kanalen.

Wil je een keer sparren om te kijken wat een online marketing strategie sessie voor de groei van jouw bedrijf kan betekenen?

Hoe ziet een Online marketing Strategie sessie eruit?

Persoonlijk en Praktijkgericht

Een dagdeel jouw bedrijf onder de loep. Tijdens de sessie van 3,5 uur gaan we samen op zoek naar de knelpunten en oplossingen voor jouw bedrijf. Alles komt aan bod: de website, de vindbaarheid, concurrenten, doelgroepen, social media en jouw dienst- en/of productaanbod. Een dagdeel investeren in de groei van jouw bedrijf.

Na deze sessie weet je precies waar jouw online-mogelijkheden liggen en hoe je die bereikt. Heb je handvaten voor de onderdelen die je zelf wil doen. Breng ik je in contact met specialisten voor de onderdelen die je wil uitbesteden. Als bonus krijg je ook toegang tot twee van mij online trainingen: "Goedkoop adverteren in Google Ads" en "Online Vindbaarheid".

Kortom: een praktisch plan waarmee je direct stappen zet.

Het resultaat na de Online marketing Strategie sessie

Na deze Online marketing Strategie sessie heb je inzicht in de groeimogelijkheden van jouw online zichtbaarheid. Weet je welke online tools je moet inzetten om jouw onderneming te laten groeien. Ken je de potentie van jouw  Social Mediakanalen en weet je welke online marketing onderdelen jij in moet zetten om deze zo goed mogelijk te laten renderen.

Inzicht in waar jouw kansen liggen op het gebied van SEO, gebruiksvriendelijkheid en jouw dienstenpakket/productaanbod.

startversneller coach resultaat

Kom jij in aanmerking voor een startversneller coach subsidie?

Ben je starter in de provincie Gelderland of Overijssel? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een couchingsvoucher van De Startversneller?

Een Online marketing Strategie sessie? Maar hoe werkt dat in de praktijk?

Picture of testimonial author
Renate van Cloudtraffic is begonnen als mijn business coach en ze is echt het beste dat me op zakelijk gebied is overkomen. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik met 25 euro advertentiekosten op Google een omzet van ruim 5000 euro heb gehaald. Ik heb een pubquiz bedrijf en toen in juli 2020 de Coronamaatregelen echt roet gooide in het eten van de evenementenbranche en mijn quizzen stuk voor stuk gecanceld werden, zorgde zij ervoor dat veel bedrijven mij wisten te vinden voor hun online teamuitje. Ook in de maanden erna bleven grote bedrijven en organisaties mij vinden door de Google ads; onder andere de ABN AMRO, het ministerie van Economische Zaken en klimaat, de universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam, Het Leids Universitair Medisch Centrum en de Belastingdienst. Door de juiste zoekwoorden in website en mijn ads te stoppen, vonden deze bedrijven en organisaties mij. Ik en mijn bedrijf willen niet meer zonder Renate. Samen hebben we ook de website van mijn andere bedrijf ontwikkeld. Zelf had ik geen idee hoe ik onder woorden moest brengen hoe de site eruit moest zien, maar zij voelde dit feilloos aan. De site is overzichtelijk, duidelijk en heeft precies de juiste sfeer. Mocht je dus op zoek zijn naar iemand die kan zorgen voor een veel hogere omzet, naar iemand die een praktisch advies geeft en samen met je aan de slag gaat of naar een fantastische business coach, dan hoef je dus niet meer verder te zoeken. Naast dat Renate een vakvrouw is op meerdere gebieden, heeft ze ook een hele warme persoonlijkheid en is erg fijn om mee samen te werken.
Rating: 5 stars
Sam van den Haak
Eigenaar Sam's Puibquiz
Picture of testimonial author
Renate is een inspirerende marketingcoach. Zij vraagt goed door naar je wensen en komt met creatieve ideeën, wat zorgt voor een prettige samenwerking. Een echte aanrader ook voor startende ondernemers.
Rating: 5 stars
Nelieke Komen
Eigenaar Nelieke Lifecoaching
Picture of testimonial author
De afspraken met Renate waren online, maar heel persoonlijk en positief. Met een brede lach, veel enthousiasme en vooral veel kennis heeft Renate mij op weg geholpen. Erg blij hier mee, bedankt!
Rating: 5 stars
Rosa van den Groenendaal
Greens Health Coaching
Picture of testimonial author
Renate is een enthousiaste coach met veel kennis van Google (Ads). Ze heeft me veel geleerd. Ze is ook prettig in de omgang en zorgt ervoor dat je snel een stuk verder raakt in je online marketing.
Rating: 4 stars
Judith Linders
Eigenaar Linders Fotografie
Online Marketing Strategie Deventer - CLoudtraffic

Het gezicht achter Cloudtraffic

Online marketing strategie coach Renate Termaat

"Het mogen samenwerken met gedreven ondernemers die hart hebben voor hun bedrijf is voor mij elke dag weer een feestje"

Meer over Renate