Opleiding online marketing - Praktisch en effectief

Ben je op zoek naar een dynamische en praktijkgerichte opleiding in online marketing die jouw vaardigheden naar een hoger niveau tilt? Wil je als gedreven ondernemer jouw digitale aanwezigheid versterken? Of ben je een ervaren marketeer die zijn kennis van SEO en SEA wil verdiepen? Misschien ben je zelfs een webdesigner die meer inzicht wil krijgen in online marketingstrategieën om jouw klanten beter van dienst te kunnen zijn?

Dan is deze praktische 5-daagse opleiding online marketing precies wat je zoekt! In samenwerking met BLOEI Opleidingen & Trainingen in Zwolle bied ik deze opleiding aan.

 • is je SEO (vindbaarheid) op orde?
 • hoe gaat het met je social media?
 • hoe schrijf je goed converterende teksten
 • hoe gaat jouw ideale klant je vinden?
 • zet je Google Analytics, Google Mijn Bedrijf en Google Search Console op de juiste manier in?

De termen vliegen je om de oren en je weet niet zo goed waar je moet beginnen of wat het meest belangrijk is. Maar je moet er wel iets mee, want jouw ideale klant vindt jou niet vanzelf!

Tijdens deze opleiding online marketing ga je samen met maximaal 8 deelnemers aan de slag. Ik neem jullie stap voor stap mee. We beginnen bij de basis en kijken eerst welke online marketing onderdelen jouw bedrijf nodig heeft. Samen gaan we aan de slag voor een betere online zichtbaarheid voor jouw bedrijf!

Wil je een keer sparren om te kijken hoe deze opleiding Online marketing jou meer handvatten kan geven om online te groeien?

Krijg 50% financiering via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle

CRKBO Instelling BLOEI Opleidingen SubsidieBLOEI Opleidingen is erkend door het CRKBO. Hierdoor kun je in aanmerking komen voor Co-financiering via het ontwikkelfonds Regio Zwolle. Je kunt tot 50% subsidie ontvangen via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle, of je nu een werkgever bent met werknemers of een zelfstandige professional (ZZP'er).

Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle is een samenwerking tussen 20 regiogemeenten (van de 22 regio gemeentes), 4 provincies, werkgevers- en werknemersorganisaties, UWV Werkbedrijf en onderwijs. De 4 provincies zijn Drenthe, Flevoland, Gelderland en Overijssel. De 20 gemeenten zijn Dalfsen, De Wolden, Dronten, Elburg, Hattem, Heerde, Hardenberg, Kampen, Meppel, Noordoostpolder, Nunspeet, Oldebroek, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld, Zwartewaterland en Zwolle.

Hoe ziet de opleiding online marketing eruit?

Tijdens deze opleiding combineren we theoretische kennis met praktische toepassingen, waarbij de focus ligt op directe resultaten. De ochtenden zijn gereserveerd voor het aanleren van essentiële basisprincipes, terwijl de middagen worden besteed aan interactieve workshops waar je direct aan de slag gaat met wat je hebt geleerd. Je profiteert van mijn 14 jaar ervaring als coach/trainer en online marketingexpert. We gaan aan de slag met onderstaande onderdelen.

 

 • Websiteoptimalisatie en Gebruiksvriendelijkheid: Leer de essentiële tactieken om je website te optimaliseren voor maximale prestaties en gebruiksgemak.
 • Zoekwoordanalyse en SEO: Ontdek hoe je effectief zoekwoordonderzoek uitvoert om jouw doelgroep te bereiken en hogere rankings te behalen in zoekmachines zoals Google.
 • Klantgerichte en SEO-vriendelijke content: Verfijn de kunst van het creëren van content die niet alleen boeit en overtuigt, maar ook is geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google.
 • Lokale vindbaarheid via Google Mijn Bedrijf: Vergroot je aanwezigheid in lokale zoekresultaten door effectief gebruik te maken van Google Mijn Bedrijf.
 • Google-tools voor optimalisatie: Duik hands-on in Google Search Console en Google Analytics om waardevolle inzichten te verkrijgen.
 • Socialmediamarketing met LinkedIn en Instagram: Ontdek hoe je deze veelgebruikte platforms kunt inzetten om jouw merk te promoten en de betrokkenheid van je doelgroep te vergroten.

Opleiding online marketing in 5 dagen

Of je nu jouw eigen bedrijf wilt laten groeien of anderen wilt bijstaan in het ontwikkelen van effectieve online marketingstrategieën, onze opleiding biedt de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn. Na afloop van deze training zul je concrete stappen hebben gezet om jouw bedrijf zichtbaarder te maken en te laten groeien. Samen gaan we aan de slag om meer klanten te bereiken en jouw online aanwezigheid te versterken.

Kortom: een praktische opleiding waarmee je direct stappen zet.

Het resultaat na de Opleiding Online marketing

Na het succesvol voltooien van onze 5-daagse opleiding online marketing ben je in staat om jouw bedrijf (of dat van jouw klant) aanzienlijk beter zichtbaar te maken op het internet, meer verkeer naar jouw website te genereren en een groter aantal potentiële klanten aan te trekken.
Met de verworven kennis en vaardigheden sta je klaar om jouw online marketingdoelstellingen te behalen en jouw bedrijf te laten groeien!

Hoe werkt dat in de praktijk?

Picture of testimonial author
Na al het harde werken aan SEO ben ik hoog in google voor de woorden waar ik op gevonden wil worden. Ik ben zo blij hiermee, en het werkt echt fantastisch voor me. Het aantal Arnhemse cliënten in mijn praktijk heeft een enorme vlucht genomen. Ik zit inmiddels praktisch volgeboekt tot het einde van het jaar en heb mijn eerste wachtlijst aangelegd! Het SEO/vindbaarheidstraject met jou is zonder twijfel mijn beste business investering geweest en ik ben je nog dagelijks dankbaar voor alle inzichten, adviezen en huiswerkopdrachten die je met me gedeeld hebt!
Rating: 5 stars
Elisabeth Dana
Eigenaar Elisabethdana.nl
Picture of testimonial author
Renate is een inspirerende marketingcoach. Zij vraagt goed door naar je wensen en komt met creatieve ideeën, wat zorgt voor een prettige samenwerking. Een echte aanrader ook voor startende ondernemers.
Rating: 5 stars
Nelieke Komen
Eigenaar Nelieke Lifecoaching
Picture of testimonial author
De afspraken met Renate waren online, maar heel persoonlijk en positief. Met een brede lach, veel enthousiasme en vooral veel kennis heeft Renate mij op weg geholpen. Erg blij hier mee, bedankt!
Rating: 5 stars
Rosa van den Groenendaal
Greens Health Coaching
Opleiding online marketing Zwolle Renate Termaat

Het gezicht achter Cloudtraffic

Trainer/Docent Opleiding Online marketing Renate Termaat

"Het mogen samenwerken met gedreven ondernemers die hart hebben voor hun bedrijf is voor mij elke dag weer een feestje"

Meer over Renate