Wat kan een starterscoach voor jouw bedrijf betekenen?

Je bent net begonnen met je eigen onderneming of al even bezig. Inmiddels heb je het gevoel dat je als ondernemer een alleskunner moet zijn. Boekhouding, sales, marketing, ontwerp, officetaken en nog meer van al die randzaken. Online marketing is een van die zaken die iedere ondernemer op zijn bordje krijgt en daarmee een heel hoop vragen.

  • is mijn website goed genoeg?
  • is mijn SEO (vindbaarheid) op orde?
  • wat moet ik met social media?
  • waar zit mijn ideale klant?
  • hoe gaat mijn ideale klant mij vinden?
  • moet ik nieuwsbrieven versturen?
  • is adverteren op Google echt zo duur?
  • wat is Google Analytics, Google mijn bedrijf en Google Search console eigenlijk?

De termen vliegen je om de oren en je weet niet zo goed waar je moet beginnen of wat het meest belangrijk is. Maar je moet er wel iets mee, want jouw ideale klant vindt jou niet vanzelf!

Als starterscoach weet ik dat niet alle startende ondernemers een groot budget hebben om deze zaken uit te besteden. Er zijn zeker onderdelen die je makkelijk zelf zou kunnen doen, als je maar even weet hoe en waar.

Lastig kiezen? Ik help je graag op weg!

Een starterscoach? Maar hoe werkt dat in de praktijk?

Picture of testimonial author
Renate van Cloudtraffic is een professional op het gebied van websites, SEO, Google en social media. Ik ben Renate enorm dankbaar, niet alleen voor de hulp op het gebied van dat gedeelte, maar ook voor het meedenken, het inspireren en motiveren. Ik gun iedereen een Renate.
Rating: 5 stars
Ilona Bloeme
Lachcoach bij De Lachspiegel
Picture of testimonial author
De afspraken met Renate waren online, maar heel persoonlijk en positief. Met een brede lach, veel enthousiasme en vooral veel kennis heeft Renate mij op weg geholpen. Erg blij hier mee, bedankt!
Rating: 5 stars
Rosa van den Groenendaal
Greens Health Coaching
Picture of testimonial author
Renate is een inspirerende marketingcoach. Zij vraagt goed door naar je wensen en komt met creatieve ideeën, wat zorgt voor een prettige samenwerking. Een echte aanrader ook voor startende ondernemers.
Rating: 5 stars
Nelieke Komen
Eigenaar Nelieke Lifecoaching
Picture of testimonial author
Ik werk al vele jaren en met veel plezier met Renate samen. Haar online kennis is groot, en ze staat altijd klaar om je te helpen met raad en daad. Ook heeft ze mij al vele goede tips gegeven m.b.t. handige websites, of services. En daarnaast is het gewoon een heel leuk mens!
Rating: 5 stars
Berrique Willmott
Eigenaar KidZ ImpulZ & Marber Grill Wash

Het gezicht achter Cloudtraffic

Starterscoach Renate Termaat

"Het mogen samenwerken met gedreven ondernemers die hart hebben voor hun bedrijf is voor mij elke dag weer een feestje"

Meer over Renate