Gastblog Ilona Bloeme: Netwerkwandeling voor ondernemers, netwerken maar dan anders

Gastblog Ilona Bloeme: Netwerkwandeling voor ondernemers: Open Coffees, BNI ontbijtjes, regionale netwerken, vrouwen netwerken, Young Bla Bla netwerken. Eigenlijk zou je voor de naamsbekendheid van je bedrijf moeten netwerken, maar je vindt het vreselijk! Het kan ook anders!

Netwerkwandeling ondernemers deventer

"We stonden met z’n drieën te praten toen zij zich bij ons voegde. Iemand anders stelde haar aan mij voor. Ze leek niet geïnteresseerd en keek langs mij heen naar iemand anders. Die persoon was nog druk in gesprek. Ze kijkt me aan met een oog nog gericht op de andere dame.| ‘Wat doe jij eigenlijk?’ vroeg ze me. Ik merkte dat ik blokkeerde. De vraag klonk niet oprecht. Dus was mijn antwoord daarop kort. ‘Ik ben wandelcoach.’"

Verbinding en (opr)écht contact met een netwerkwandeling voor ondernemers

Netwerkwandeling voor ondernemers Bloeme NetwerkEen man loopt op me af. ‘Hé ben je met de motor hier?’
Ik ga open, begin te glimmen en vraag of hij haar wil zien.
Samen lopen we naar mijn motor.
We staan daar een tijdje te kletsen.
Het gaat niet over ons bedrijf maar we maken wel verbinding.
We plannen een afspraak om elkaar, en ons bedrijf, beter te leren kennen.

Voel je het verschil?

Precies dát is wat ik met mijn netwerkwandelingen wil creëren. Verbinding en (opr)écht contact.

Netwerken gaat bij mij om meer dan een uit je hoofd opgedreunde pitch.
Daar ga ik niet van aan.
Ik wil meer weten over jou.
En vanuit daar komt vanzelf een keer waarom je doet wat jij doet.

Buiten en in beweging

Netwerkwandeling voor ondernemers Bloeme NetwerkTijdens de netwerkwandeling hoef je niet te zoeken naar met wie je in gesprek kunt gaan. We lopen twee aan twee en wisselen om de zoveel tijd van gesprekspartner.

Vooraf geef ik een vraag over het ondernemerschap aan je mee. Mocht het gesprek vast lopen dan  heb je deze vraag om op terug te vallen.

Tijdens de netwerkwandelingen die ik de afgelopen maanden georganiseerd heb blijf ik me verwonderen over hoe makkelijk mensen die elkaar nog niet kennen met elkaar het gesprek aan gaan. Er ontstaat een hele andere dynamiek en een openheid als je buiten in de natuur én in beweging bent.

Netwerkwandeling voor ondernemers in eigen regio met Ilona Bloeme

Het leuke is, de gesprekken zijn ongedwongen. Je hoeft niet te beginnen met een pitch en het kan over van alles en nog wat gaan. Gaandeweg het gesprek leer je de ander wel kennen en komt wat je doet wel een keer ter sprake. Vaak gaat het niet eens over het ondernemerschap. Juist daardoor ontstaat interesse en verbinding waardoor je meer wilt weten van de ander. Daarmee bouw je een goede, sterke basis voor je netwerk en vergroot je de gunfactor voor aanbevelingen.

Wil jij ook wandelend netwerken? Kijk voor meer informatie op www.bloemenetwerk.nl

Ilona Bloeme
Bloeme Netwerk en Ilonabloeme.nl

Netwerkwandeling voor ondernemers Bloeme NetwerkIlona Bloeme is wandelcoach, verbinder en bedenkster van de BLOEME-route.

Zij helpt mensen die vastlopen in het leven door bijvoorbeeld een burn-out, scheiding,  weinig zelfvertrouwen, druk in hoofd… dus mensen die niet gelukkig zijn in hun leven, er klaar mee zijn maar niet weten hoe nu anders.

Als coach met een bak aan levenservaring en kennis vanuit opleidingen ga ik met deze mensen aan de slag om hun doelen te behalen. Puur, oprecht en eerlijk met een aanstekelijke energie werk ik samen toe aan een verbeterde versie van hun leven. Na het volgen van het coachtraject ervaren mijn klanten meer zelfvertrouwen, balans en staan positiever in het leven.

Online Marketing
Previous reading
Vermeld jij je tarieven op je website
Next reading
Gastblog Ineke Swart-den Boer: Rode tomaten voor je online marketing
×