Online Marketing Coach

Voor Startende Ondernemers

Inventariseren van jouw doelen

Bepalen succesvolle online marketing strategie

Eén op één training over in te zetten marketing tools

Hoe blijf je alert en de concurrentie voor

€ 1.000,- subsidie in Overijssel en Gelderland

Als startende ondernemer heb je meestal al een mooie website met een mooi logo en een sterke naam. Je merkt alleen dat er weinig verkeer is of dat de bezoekers die je krijgt niet overgaan tot het bellen of mailen. Of misschien weet je niet wie je bezoekers zijn en wat ze op je website doen. Je hebt geen tijd voor een langdurige online marketing training en eigenlijk geen budget om dit maanden lang uit te besteden aan een online marketing bureau. Dan is een online marketing coachingstraject de oplossing voor jou! Specifiek gericht op jouw bedrijf en met jouw doelstellingen.

Bepaal welke kanalen je succesvol zelf in kunt zetten

Welke online marketing tools zijn belangrijk om jouw doelen te behalen? Waar zit jouw doelgroep en hoe overtuig je ze dat ze voor jouw dienst moeten kiezen? Deze vragen ga je in een coachingsessie beantwoorden en aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak. Met dit plan haal je meer rendement uit jouw online marketing activiteiten: meer bezoekers, hogere conversie, hogere omzet.

Persoonlijk en Praktijkgericht

Het coachingstraject bestaat uit 5 livesessies praktijkgerichte coaching. Tijdens deze livesessies van 2,5 uur gaan we samen op zoek naar de knelpunten en oplossingen voor jouw bedrijf. Alles komt aan bod: de website, de vindbaarheid, concurrenten, doelgroepen, social media en jouw dienst- en/of productaanbod.

Online Marketing Tools

Na het bepalen van de strategie ga je beginnen beginnen. Wanneer besloten is welke onderdelen jouw bedrijf naar een hoger plan tillen ga jij deze één voor één opzetten en uitrollen. Je leert de ins & outs van bijvoorbeeld het verhogen van je organische vindbaarheid, het schrijven van blogs, inzetten Google Ads, Bing Ads, Social Media adverteren en het maken van succesvolle mailings.

Kortom: een strategisch & praktisch plan waarmee je direct stappen zet!

Vandaag nog jouw eigen online succes verhogen?

De Startversneller

Voor startende ondernemers (< 5jaar) in Gelderland en Overijssel

Online Marketing Coach De Startversneller

De Startversneller helpt je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma is er voor mensen die serieuze plannen hebben om een bedrijf te starten, maar ook voor ondernemers die al zijn begonnen. Voorwaarde is dat je bedrijf gevestigd is of wordt in de provincie Gelderland of Overijssel. Door middel van coaching en opleiding ontwikkelen we je ondernemersvaardigheden, we attenderen je op interessante bijeenkomsten en breiden je netwerk uit door je met organisaties en personen in contact te brengen die je helpen bij de groei van je onderneming.

Volg een online marketing coachingstraject bij Renate en ontvangt € 1000,- van jouw provincie!

Renate Termaat is aangesloten als starterscoach bij De Startversneller.

Cloudtraffic Online Marketing Amersfoort

Is een sparringpartner voor ondernemers op het gebied van online marketing, design, e-commerce, e-mailmarketing en strategie. U neemt bij ons geen abonnementen af maar oplossingen. Het is net alsof u uw eigen marketingafdeling heeft!

Google Partner Amersfoort

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Cloudtraffic

Computerweg 1
3821 AA Amersfoort

tel: 033 208 90 18
email: info@cloudtraffic.nl