Welkom op de 'BrandUp Day'

Hét evenement voor (startende of gevestigde) ondernemers die hun klantenkring willen vergroten via online kanalen!

Georganiseerd en gegeven door Brandingfotograaf Sietsanne Scheppink en Online Marketing Businesscoach Renate Termaat

Datum:  nog nader te bepalen
Locatie: Schonevaardersstraat 19 Deventer
Tijd: 10:00 - 15:00 uur

Ben je een ondernemer die graag meer klanten wil bereiken via je online platform? Wil je ontdekken wat jouw bedrijf uniek maakt en hoe je jezelf kunt onderscheiden van de concurrentie? Dan is onze 'BrandUp Day' dé dag voor jou! Tijdens deze interactieve en inspirerende bijeenkomst gaan we samen aan de slag met verschillende aspecten van bedrijf branding en zichtbaarheid.

Een sterk merk is van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Het vormt de basis van jouw bedrijfsidentiteit en is cruciaal voor het opbouwen van vertrouwen bij potentiële klanten. Tijdens de BrandUp Day leren we je hoe je jouw bedrijf branding naar een hoger niveau kunt tillen.

Tijdens deze 'BrandUp Day' ga je samen met andere ondernemers aan de slag. Wij nemen jullie stap voor stap mee.

Meld je aan voor de wachtlijst van de volgende BrandUp Day

Meld mij aan

Hoe ziet de 'BrandUp Day' eruit?

Bepaal jouw merkwaarden 
We beginnen de dag met een klassieke oefening waarbij we jouw merkwaarden gaan bepalen. Een bedrijf branding begint immers met het begrijpen van je kernwaarden. Wat wil je als bedrijf uitstralen en waar sta je voor? Ontdek wat jouw onderneming speciaal maakt en waarom klanten juist voor jou moeten kiezen. Een sterke merkidentiteit is de sleutel tot succesvolle online branding.

Visuele branding
Maar branding gaat verder dan alleen merkwaarden. Het visuele aspect speelt ook een grote rol in hoe jouw bedrijf wordt waargenomen. Samen gaan we aan de slag om een visueel moodboard te maken. Hiermee krijg je helder welke visuele uitstraling het beste bij jouw bedrijf past en hoe je optimaal aansluit bij de wensen van jouw klanten. Een consistente en herkenbare visuele stijl is essentieel voor een effectieve bedrijf branding.

Professioneel zakelijk portret
Na een heerlijke lunch is het tijd voor de volgende stap in jouw bedrijf branding: een zakelijk portret dat aansluit bij jouw visuele branding. Sietsanne Scheppink, een ervaren fotografe, zal voor iedere deelnemer een persoonlijk zakelijk portret maken. Deze professionele foto kan je direct gebruiken voor je social media profielen, waardoor je online nog beter voor de dag komt. Een goede eerste indruk is van onschatbare waarde in het bedrijfsleven en draagt bij aan een sterke bedrijf branding.

Lokale online zichtbaarheid
De middag staat in het teken van een waardevolle masterclass 'Online zichtbaarheid' door Renate Termaat. Want wat is een sterke bedrijf branding als niemand ervan af weet? Renate Termaat laat je in een praktische masterclass zien hoe je jouw bedrijf online zichtbaar maakt. Leer hoe je slim gebruik maakt van zoekwoorden en hoe je Google Mijn Bedrijf optimaliseert voor een betere lokale vindbaarheid. Een goede online zichtbaarheid is onmisbaar voor een succesvolle bedrijf branding en het aantrekken van nieuwe klanten.

Bedrijf Branding BrandUp Day Deventer

Sietsanne Scheppink

Bedrijf Branding BrandUp Day Cloudtraffic Renate Termaat Deventer

Renate Termaat

Neem de regie over jouw eigen online succes

Onze BrandUp Day biedt jou als ondernemer een unieke kans om je bedrijf branding naar een hoger niveau te tillen. Het is een investering in de toekomst van jouw bedrijf. Het versterken van je bedrijf branding helpt niet alleen bij het aantrekken van nieuwe klanten, maar ook bij het opbouwen van langdurige relaties met bestaande klanten.

Wacht niet langer en neem de regie over jouw online succes! Schrijf je nu in voor BrandUp Day en ontmoet andere gedreven ondernemers die, net als jij, streven naar een bloeiende online business. Samen zetten we de eerste stappen naar een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Schrijf je in voor dit unieke evenement op 19 oktober aanstaande. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op BrandUp Day!

Meld mij aan

 

De gezichten achter dit ijzersterke visual branding team

Online marketing businesscoach Renate Termaat
Visual Branding Coach en Fotograaf Sietsanne Scheppink

Meer over Renate

Meer over Sietsanne

Bedrijf Branding BrandUp Day

Hoe werkt dat in de praktijk?

Picture of testimonial author
Renate van Cloudtraffic is begonnen als mijn business coach en ze is echt het beste dat me op zakelijk gebied is overkomen. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik met 25 euro advertentiekosten op Google een omzet van ruim 5000 euro heb gehaald. Ik heb een pubquiz bedrijf en toen in juli 2020 de Coronamaatregelen echt roet gooide in het eten van de evenementenbranche en mijn quizzen stuk voor stuk gecanceld werden, zorgde zij ervoor dat veel bedrijven mij wisten te vinden voor hun online teamuitje. Ook in de maanden erna bleven grote bedrijven en organisaties mij vinden door de Google ads; onder andere de ABN AMRO, het ministerie van Economische Zaken en klimaat, de universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam, Het Leids Universitair Medisch Centrum en de Belastingdienst. Door de juiste zoekwoorden in website en mijn ads te stoppen, vonden deze bedrijven en organisaties mij. Ik en mijn bedrijf willen niet meer zonder Renate. Samen hebben we ook de website van mijn andere bedrijf ontwikkeld. Zelf had ik geen idee hoe ik onder woorden moest brengen hoe de site eruit moest zien, maar zij voelde dit feilloos aan. De site is overzichtelijk, duidelijk en heeft precies de juiste sfeer. Mocht je dus op zoek zijn naar iemand die kan zorgen voor een veel hogere omzet, naar iemand die een praktisch advies geeft en samen met je aan de slag gaat of naar een fantastische business coach, dan hoef je dus niet meer verder te zoeken. Naast dat Renate een vakvrouw is op meerdere gebieden, heeft ze ook een hele warme persoonlijkheid en is erg fijn om mee samen te werken.
Rating: 5 stars
Sam van den Haak
Eigenaar Sam's Puibquiz
Picture of testimonial author
Renate is een inspirerende marketingcoach. Zij vraagt goed door naar je wensen en komt met creatieve ideeën, wat zorgt voor een prettige samenwerking. Een echte aanrader ook voor startende ondernemers.
Rating: 5 stars
Nelieke Komen
Eigenaar Nelieke Lifecoaching
Picture of testimonial author
De afspraken met Renate waren online, maar heel persoonlijk en positief. Met een brede lach, veel enthousiasme en vooral veel kennis heeft Renate mij op weg geholpen. Erg blij hier mee, bedankt!
Rating: 5 stars
Rosa van den Groenendaal
Greens Health Coaching
Picture of testimonial author
Renate is een enthousiaste coach met veel kennis van Google (Ads). Ze heeft me veel geleerd. Ze is ook prettig in de omgang en zorgt ervoor dat je snel een stuk verder raakt in je online marketing.
Rating: 4 stars
Judith Linders
Eigenaar Linders Fotografie