Privacy verklaring

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) informeer ik je hier graag welke gegevens Cloudtraffic van jou verzamelt en waarom.

Gegevens van Cloudtraffic
(verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring)
Noordzee 5
3825 WD Amersfoort
info@cloudtraffic.nl
www.cloudtraffic.nl
KVK 52976505

Welke persoonsgegevens verwerken wij
Cloudtraffic verwerkt je persoonsgegevens wanneer je besluit diensten bij ons afneemt.

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Bedrijfsgegevens
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een contactformulier op mijn website aan te maken, in correspondentie of telefonisch
  • Bankgegevens doordat je de facturen betaald
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Inzage in Google Ads campagnes, Google Analytics, social media statistieken en andere data die benodigd is om de online marketing werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Met welk doel en op basis van welke grondslag Cloudtraffic persoonsgegevens verwerkt
Cloudtraffic verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
Je te kunnen bellen of e-mailen over de bijeenkomsten en netwerkgerelateerde zaken
Je te informeren over eventuele wijzigingen in het diensten aannbod en nieuwe kansen en mogelijkheden
Je te informeren over werkzaamheden die voor jou zijn uitgevoerd
Het afhandelen van jouw betaling
Het analyseren van jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Worden mijn gegevens bewaard, beveiligd en gedeeld
Cloudtraffic neemt de bescherming van jouw gegevens serieus. Cloudtraffic bewaart je persoonsgegevens voor onbepaalde tijd om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Deze gegevens worden met niemand gedeeld. De gegevens staan in de mailbox van Cloudtraffic en vormen een klantbestand in een boekhoudsysteem. Je gegevens worden beschermd door een sterk wachtwoord op de computer, de mailbox en de WiFi verbinding.

Cloudtraffic deelt jouw persoonsgegevens alleen met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst,

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Cloudtraffic gebruikt technische en functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.

De website van Cloudtraffic maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse service van Google Inc. (“Google”). De door deze cookies gegenereerde informatie over je gebruik van deze website wordt overgebracht naar een server van Google in de Verenigde Staten en daar opgeslagen. Over het algemeen wordt je IP adres door Google eerst binnen de Europese Unie verkort. Alleen in buitengewone gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de Verenigde Staten overgebracht en daar verkort.

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee de website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Meer informatie over de gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming van Google Analytics vindt je bij de voorwaarden van Google Analytics of bij het privacy overzicht van Google Analytics.

Hoe jouw gegevens vervolgens door die derde partij worden verzameld, gedeeld, opgeslagen, gebruikt of gedeeld valt buiten mijn verantwoordelijkheid. Lees hiervoor het privacybeleid en de instellingen van de betreffende sociale netwerk sites.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Ook mag je je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking intrekken of bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Je mag bij Cloudtraffic een verzoek indienen om de persoonsgegevens die Cloudtraffic van jou heeft in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen (gegevensoverdraagbaarheid).

Mail hiervoor naar info@cloudtraffic.nl.

Ook heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je niet tevreden bent over de manier waarop Cloudtraffic met jouw persoonsgegevens omgaat.

Cloudtraffic Online Marketing Amersfoort

Is een sparringpartner voor ondernemers op het gebied van online marketing, design, e-commerce, e-mailmarketing en strategie. U neemt bij ons geen abonnementen af maar oplossingen. Het is net alsof u uw eigen marketingafdeling heeft!

Google Partner Amersfoort

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Cloudtraffic

Computerweg 1
3821 AA Amersfoort

tel: 033 208 90 18
email: info@cloudtraffic.nl