Online Marketing Strategiesessie

Voor de startende ondernemer

Vooronderzoek en bevindingen van jouw dienst/product

Dagdeel alle tijd voor de groei van jouw bedrijf

Praktijkgerichte adviezen waarmee je direct aan de slag kunt

Je hebt misschien al een mooie website en/of je doet “iets” met Social Media en bent ook nog bezig met het creëren van content. Maar waarom loopt het dan niet storm in je inbox,  staat je telefoon nog niet roodgloeiend en is jouw bedrijfsnaam niet overal bekend?

Stel de juiste vragen!

Vinden jouw klanten wel de juiste informatie op de website. Word je wel gevonden door de juiste doelgroep en nog belangrijker met welke “termen” word je gevonden. Hoe bekend is jouw bedrijfsnaam in de regio en zijn al jouw online uitingen wel toegespitst op jouw ideale doelgroep.

Cloudtraffic

Zijn dit vragen die ook bij jou spelen dan is een Online Marketing Strategiesessie van Cloudtraffic de eerste stap naar het verhogen van je omzet. Cloudtraffic kijkt met een frisse blik en een nieuw paar ogen naar jouw bedrijf en online kanalen.

Persoonlijk en Praktijkgericht

We gaan een dagdeel jouw bedrijf onder de loep nemen. Tijdens deze sessie van 3,5 uur gaan we samen op zoek naar de knelpunten en oplossingen voor jouw bedrijf. Alles komt aan bod, de website, de vindbaarheid, concurrenten, doelgroepen, social media en jouw dienst- en/of productaanbod. Een dagdeel investeren in de groei van jouw bedrijf.

Plan van aanpak

Na deze sessie ontvang je een checklist waarin stapsgewijs alle verbeterpunten nogmaals aan bod komen. Cloudtraffic geeft je handvaten op onderdelen die je zelf kunt doen en daarnaast modules die je kunt uitbesteden en waar je dat kunt doen.

Kortom: een praktisch plan waarmee je direct stappen kunt zetten.

Vandaag nog jouw eigen online succes verhogen?

Cloudtraffic Online Marketing Amersfoort

Is een sparringpartner voor ondernemers op het gebied van online marketing, design, e-commerce, e-mailmarketing en strategie. U neemt bij ons geen abonnementen af maar oplossingen. Het is net alsof u uw eigen marketingafdeling heeft!

Google Partner Amersfoort

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Cloudtraffic

Computerweg 1
3821 AA Amersfoort

tel: 033 208 90 18
email: info@cloudtraffic.nl