Online Marketing Strategiesessie

Voor het MKB

Vooronderzoek en bevindingen van jouw dienst/product

Onderzoek naar jouw positie ten opzichte van jouw concurrent

Dagdeel alle tijd voor de groei van jouw bedrijf

Praktijkgerichte adviezen waarmee je direct aan de slag kunt

De website en sociale media kanalen van jouw bedrijf zijn misschien al een aantal keren onder de loep genomen door specialisten. Er is voldoende tijd en geld ge-investeert in de content. Maar waarom zijn deze online kanalen nog niet de leadgeneratoren die je verwacht had en waarom is jouw bedrijfsnaam niet overal bekend?

Stel de juiste vragen!

Vinden jouw klanten wel de juiste informatie op de website. Word je wel gevonden door de juiste doelgroep en nog belangrijker met welke “termen” word je gevonden. Hoe bekend is jouw bedrijfsnaam in de regio en zijn al jouw online uitingen wel toegespitst op jouw ideale doelgroep.

Cloudtraffic

Zijn dit vragen die ook bij jou spelen dan is een Online Marketing Strategiesessie van Cloudtraffic de eerste stap naar het verhogen van je omzet. Cloudtraffic kijkt met een frisse blik en een nieuw paar ogen naar jouw bedrijf en online kanalen.

Persoonlijk en Praktijkgericht

We gaan een dagdeel jouw bedrijf onder de loep nemen. Tijdens deze sessie van 3,5 uur gaan we bij jou op locatie samen op zoek naar de knelpunten en oplossingen voor jouw bedrijf. Alles komt aan bod, de website, de vindbaarheid, concurrenten, doelgroepen, social media en jouw dienst- en/of productaanbod. Een dagdeel investeren in de groei van jouw bedrijf.

Plan van aanpak

Na deze sessie ontvang je een plan van aanpak waarin stapsgewijs alle onderdelen aan bod komen. Cloudtraffic geeft je handvaten op onderdelen die je zelf kunt doen en daarnaast modules die je kunt uitbesteden en waar je dat kunt doen.

Kortom: een praktisch plan waarmee je direct stappen kunt zetten.

Vandaag nog jouw eigen online succes verhogen?

Cloudtraffic Online Marketing Amersfoort

Is een sparringpartner voor ondernemers op het gebied van online marketing strategie, online adverteren, e-commerce en e-mailmarketing. Je neemt bij ons geen abonnementen af maar oplossingen. Het is net alsof je jouw eigen marketingafdeling hebt!

Google Partner Amersfoort

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Cloudtraffic

Computerweg 1
3821 AA Amersfoort

tel: 033 208 90 18
email: info@cloudtraffic.nl