Online marketing Cursus voor ondernemers

Haal jij alles uit je online marketing?

 • is je website goed genoeg?
 • is je SEO (vindbaarheid) op orde?
 • hoe gaat het met je social media?
 • waar zit jouw ideale klant?
 • hoe gaat jouw ideale klant je vinden?
 • moet je nieuwsbrieven versturen?
 • profiteer je al van goedkoop adverteren op Google?
 • zet je Google Analytics, Google Mijn Bedrijf en Google Search Console op de juiste manier in?

De termen vliegen je om de oren en je weet niet zo goed waar je moet beginnen of wat het meest belangrijk is. Maar je moet er wel iets mee, want jouw ideale klant vindt jou niet vanzelf!

Tijdens deze online marketing cursus ga je samen met andere ondernemers aan de slag. Ik neem jullie stap voor stap mee. We beginnen bij de basis en kijken eerst welke online marketing onderdelen jouw bedrijf nodig heeft. Samen gaan we aan de slag voor een betere online zichtbaarheid voor jouw bedrijf!

Wil je een keer sparren om te kijken wat deze Online marketing Cursus voor jouw bedrijf kan betekenen?

Hoe ziet de Online marketing Cursus eruit?

In vijf ochtenden ga je samen met een kleine groep ondernemers aan de slag met jouw online marketing. Geen theoretische cursus maar met je laptop direct aan de slag onder leiding van mij.

Alle onderdelen voor een succesvolle Online marketing Strategie komen aan bod. Geen ingewikkelde abonnementen, maar zelf doen.

Online marketing Cursus in vijf ochtenden

Als (startende) ondernemer is het vaak lastig om zaken zelf te doen, maar ook kostbaar om uit te besteden. Tijdens het Dagje werken met... kwam ik tot de conclusie dat het veel effectiever is om samen met andere ondernemers achter je laptop te werken aan je bedrijf. Je kunt direct vragen stellen als iets niet lukt en overleggen met een specialist wanneer dingen niet duidelijk zijn.

Zoekwoorden bepalen, lokale vindbaarheid, Google Ads, Social Media, Google Mijn bedrijf, Google Analytics, nieuwsbrieven en nog veel meer zaken die noodzakelijk zijn voor de vindbaarheid van jouw bedrijf online.

Na deze Online marketing Cursus weet je precies waar jouw online-mogelijkheden liggen en heb je concreet stappen gezet om deze te verbeteren. Daarnaast krijg je ook toegang tot twee van mijn online trainingen: "Goedkoop adverteren in Google Ads" en "Online Vindbaarheid".

Kortom: een praktische cursus waarmee je direct stappen zet.

Het resultaat na de Online marketing Cursus

Na deze Online marketing Cursus:

 • kun jij zelf jouw website optimaliseren
 • weet je hoe je goede SEO-teksten en blogs schrijft
 • heb je alle de tools om jouw online marketing zelf te kunnen doen
 • weet je hoe je succesvol en met een klein budget kunt adverteren in Google
 • maak je eenvoudig mooie foto's en afbeeldingen voor website en Social Media

startversneller coach resultaat

Online Marketing Cursus Deventer

Het gezicht achter Cloudtraffic

Online marketing strategie coach Renate Termaat

"Het mogen samenwerken met gedreven ondernemers die hart hebben voor hun bedrijf is voor mij elke dag weer een feestje"

Meer over Renate

Hoe werkt dat in de praktijk?

Picture of testimonial author
Renate van Cloudtraffic is begonnen als mijn business coach en ze is echt het beste dat me op zakelijk gebied is overkomen. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik met 25 euro advertentiekosten op Google een omzet van ruim 5000 euro heb gehaald. Ik heb een pubquiz bedrijf en toen in juli 2020 de Coronamaatregelen echt roet gooide in het eten van de evenementenbranche en mijn quizzen stuk voor stuk gecanceld werden, zorgde zij ervoor dat veel bedrijven mij wisten te vinden voor hun online teamuitje. Ook in de maanden erna bleven grote bedrijven en organisaties mij vinden door de Google ads; onder andere de ABN AMRO, het ministerie van Economische Zaken en klimaat, de universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam, Het Leids Universitair Medisch Centrum en de Belastingdienst. Door de juiste zoekwoorden in website en mijn ads te stoppen, vonden deze bedrijven en organisaties mij. Ik en mijn bedrijf willen niet meer zonder Renate. Samen hebben we ook de website van mijn andere bedrijf ontwikkeld. Zelf had ik geen idee hoe ik onder woorden moest brengen hoe de site eruit moest zien, maar zij voelde dit feilloos aan. De site is overzichtelijk, duidelijk en heeft precies de juiste sfeer. Mocht je dus op zoek zijn naar iemand die kan zorgen voor een veel hogere omzet, naar iemand die een praktisch advies geeft en samen met je aan de slag gaat of naar een fantastische business coach, dan hoef je dus niet meer verder te zoeken. Naast dat Renate een vakvrouw is op meerdere gebieden, heeft ze ook een hele warme persoonlijkheid en is erg fijn om mee samen te werken.
Rating: 5 stars
Sam van den Haak
Eigenaar Sam's Puibquiz
Picture of testimonial author
Renate is een inspirerende marketingcoach. Zij vraagt goed door naar je wensen en komt met creatieve ideeën, wat zorgt voor een prettige samenwerking. Een echte aanrader ook voor startende ondernemers.
Rating: 5 stars
Nelieke Komen
Eigenaar Nelieke Lifecoaching
Picture of testimonial author
De afspraken met Renate waren online, maar heel persoonlijk en positief. Met een brede lach, veel enthousiasme en vooral veel kennis heeft Renate mij op weg geholpen. Erg blij hier mee, bedankt!
Rating: 5 stars
Rosa van den Groenendaal
Greens Health Coaching
Picture of testimonial author
Renate is een enthousiaste coach met veel kennis van Google (Ads). Ze heeft me veel geleerd. Ze is ook prettig in de omgang en zorgt ervoor dat je snel een stuk verder raakt in je online marketing.
Rating: 4 stars
Judith Linders
Eigenaar Linders Fotografie

Cloudtraffic is gecertificeerd Google Partner

Meer over Google Partners